Over de WasTas

Over de WasTas

Ik ben Barbara de Groot en samen met Marijke Swaneveld in 2016 begonnen met de WasTas.

Ik werd op 55 jarige leeftijd werkloos en dan kom je niet snel meer aan een baan. Dus de stoute schoenen aangetrokken. Er zat niets anders op, dan zelf iets te gaan beginnen. Want een uitkering zag ik niet zitten. Werken is in mijn ogen heel normaal als je tenminste de rekeningen wilt betalen.

Ik had al jaren een plan in de kast liggen en op aanraden van mijn zoon een wasmachine aan het plan toegevoegd. Lang verhaal kort, door Nederland wezen kijken wat houdt het in om een wasserette te besturen.

De bedrijven die wij bezochten, hadden werk genoeg, dus zijn wij begonnen. Het idee wasserette werd een professionele wasserij want dit was er nog niet in Almere.

Intussen is Marijke met pensioen en is de WasTas nu een eenmanszaak.

De WasTas verzorgt de was in de vorm van wassen, vouwen, strijken en mangelen. Ook halen en brengen wij de was.

In de toekomst zou ik het leuk vinden, als mensen die een dagbesteding zoeken, een plekje kunnen vinden in de WasTas.

Inmiddels door zo open en eerlijk mogelijk iedereen te behandelen, is de naam de WasTas een begrip aan het worden. Geen drempel, vragen mag altijd, en een probleem is er om opgelost te worden. Op een redelijke manier uiteraard..

Op deze manier hoop ik een mooi bedrijf neer te zetten waar iedereen zich thuis voelt. Door er met zijn allen aan te werken is de WasTas een bedrijf waar mensen graag zaken mee willen doen.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

Barbara