Over ons

Over ons

Wij zijn Barbara en Marijke, twee dames die geboren zijn in Amsterdam maar al jaren met veel plezier wonen in Almere.

Na het geheel werkeloos worden van Barbara en gedeeltelijk werkeloos zijn van Marijke hebben wij de handen in een geslagen en de stoute schoenen aangetrokken om een wasserette te gaan beginnen.

Een baan is moeilijk te vinden en een professionele wasserette zoals wij die voor ogen hebben is er nog niet in Almere. Omdat Marijke door werkervaring weet hoe het in de zorg gaat en Barbara als vrijwilligster ervaring heeft in het verbinden en coachen van mensen, willen wij een leuke buurt ontmoeting plaats worden waar ook de was wordt gedaan.

Een kopje koffie staat altijd klaar en de deur staat altijd open.

Omdat wij beiden een netwerk hebben waar we mensen eventueel naar kunnen doorverwijzen kunnen mensen ook bij ons terecht voor hulp.
Wij gaan dan onze contacten aanboren en willen zo de drempel weghalen die er vaak is om naar een instantie te stappen.

Wij verzorgen de was in de vorm van wassen, vouwen, strijken en mangelen. Halen en brengen de was en leggen deze bij u in de kast en maken ook nog een gezellige babbel. Zo weet u door wie u uw was laat verzorgen en krijgt u met de WasTas een vertrouwensband.

Wij weten hoe fijn het is om een salaris te hebben en mee te doen in de maatschappij. Maar weten ook hoe het is om de eindjes aan elkaar te knopen. Wij willen de mensen helpen en motiveren, je staat niet alleen. Kom bij ons als er iets is en wij kijken samen wat we kunnen doen.
Ook willen wij de mensen die een dagbesteding zoeken een plekje geven om zich nuttig te maken.

Wij willen dit doen door zo open en eerlijk mogelijk iedereen te behandelen zoals je normaal met mensen om hoort te gaan. Geen drempel iedereen is gelijk.
Zo hopen wij dat we een mooi bedrijf neer kunnen zetten waar iedereen zich thuis voelt. Door er met zijn allen aan te werken is de WasTas een bedrijf waar mensen graag zaken mee willen doen.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Barbara & Marijke